Snabbt och gott när grillningen ställs in

Fläskkarréns årstid har kommit. Här om dagen ställdes en grillning in och jag blev ståendes med några skivor.

De marinerades i lime och ingefära. Sedan stekte jag dem i olja och smör med skivad fänkål, ingefära, chili och purjolök. Sedan i med rödvinsvinäger och honung om du vill ha den sötsur.

Serveras med ris eller klyftade och ugnsrostade rotsaker. Vintipset blir Gewurztraminer Réserve Hennÿ (nr 2176)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s