Internetkampanj sverigedemokraterna.de

Efter vad DN beskriver som ett privat initiativ finns det nu en site som heter sverigedemokraterna.de och ligger alltså i Tyskland.

Syftet är att komma så högt i sökmotorerna att man drar till sig trafik från partiets siter. Spännande att följa denna cyberkamp.

Annonser

5 responses to “Internetkampanj sverigedemokraterna.de

 1. Öh.. Sverigedemokraterna.. är de på riktigt? De har iallafall inte min röst den saken är klar.

 2. ”tar fajten mot SD”? Nej, att ta fighten mot SD vore att ARGUMENTERA MOT DERAS POLITIK. Att göra en sajt vars mål är att förhindra folk från att komma åt SD’s riktiga hemsida är raka motsatsen till att ta fighten.

  Detta initiativ är typexemplet på det som stärker SD. Så här tänker folk när de hör om detta ”SD’s argument måste vara extremt bra och helt vattentäta för motståndarna vill inte att folk ska få läsa argumenten”.

  Hur vore det och inbjuda SD till en respektfull debatt och påpeka att Sverige har tjänat väldigt mycket pengar och haft väldigt bra ekonomisk utveckling på grund av invandringen?

  Istället skämmer politiker ut sig och snackar om att Kebab är gott och Kebab inte skulle finnas om vi inte hade turkar i Sverige (vilket vilken idiot som helst förstår är inte sant).

  Istället för att prata om kunskap som finns i Sverige i form av förståelse för främmande kulturer och språk som kan användas inom internationella relationer så som handel så pratar man om hur fantastiskt det är att det finns en moské någonstans i Malmö.

  Ingen bryr sig, Moskéer och Kebab är inga argument för invandring. Ingen sekulariserad människa bryr sig om främmande religiösa byggnader och Kebab kan lika gärna lagas av en svensk. Argumentet för invandring finns, men folk och politiker väljer istället att totalt skämma ut sig och slänga ur sig saker de vet inte håller som argument.

  Om SD har fel och SD vinner varje debatt angående invandring (ja, varje debatt SD haft angående invandring har de vunnit), ja, då är den enda logiska anledningen att motståndarsidan inte kan argumentera i frågan.

  De har väl vant sig vid att inte behöva ta debatten. Tänk själv vilka argument det hade funnits mot kärnkraft om motsidan bara behövt skrika ”rasist” för att vinna de senaste decennierna.

 3. Pingback: Dags att länka till Sverigedemokraterna.de | Kulturbloggen

 4. Jag ser hela konceptet som patetiskt, som abc123 sade ser jag hellre att man argumenterar mot dom. Och ja, jag kommer med stor sannolikhet rösta SD i september.

 5. Jag gick själv in på anti-sajten då jag blev nyfiken eftersom DN beskrev den som ”sajten där argumenten mot SD:s politik står som spön i backen”.
  När man sedan finner en totalt förvirrad sida där iallafall jag trots 10 min letande inte kunde hitta något som helst konkret ”argument mot SD:s politik” så tror jag effekten absolut är motsatt den man vill uppnå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s