Hillegren – en sex-dinosaurier förklädd i nutidsdräkt

Hillegren får sluta jobba med sexualbrott | Inrikes | SvD.

Dessa urkonservativa otidsenliga personer i offentliga positioner måste granskas. Är det inte nämndemän så är det åklagare. Systemet i sig måste granskas hårdare än att det då och då uppenbaras via en groda i media. Systematisera kontrollen för att statliga instanser ska verka integrerat i samtiden.

AmpelosaurusDB
De tillhör inte vår tid

Annonser

7 responses to “Hillegren – en sex-dinosaurier förklädd i nutidsdräkt

 1. Hur menar du att man ska göra i ett sånt fall som Hillegren tar som exempel? Ett par lever ihop och haft sexuell relation på stadig basis under en längre tid. En kväll säger ena partner nej till sex, men den andra ”kör ändå”. Inget fysiskt våld är inblandat. Anmälan om våldtäkt inkommer några dagar senare. Inga bevis, annat än vittnesmål från offret, finns efter genomförd undersökning. Hur ska Hillegren och hans kollegor hantera det tycker du?

  Jag trodde att det var det alltihopa handlade om.

 2. Hur är han urkonservativ?

 3. Jo, det är ju alldeles otidsenligt att vilja skilja på en överfallsväldtäkt och fall där mannen tjatat sig till sex med sin fru och som inte gjorde motstånd och där mannen inte heller använder våld. Hur kan det vara våldtäkt om det inte förekommer våld?

  Ska man dömas lika hårt om man utnyttjar sin sovande makes morgonstånd som om man klubbar ned och våldtar någon i parken mitt i natten?

  Har inte läst ett enda sansat motargument till Hillegrens utspel. Lite skrämmande att se att det är så många som gladeligen hoppar på PK-drevet utan den minsta eftertanke.

 4. profanum-vulgus

  Han är urkonservativ för att han ser på kvinnor som sexobjekt som ska ställa upp på mannens behov närhelst mannen vill. Inte så stor skillnad mot den nya lagen i Afghanistan som säger att hustrun måste ge mannen sex var fjärde dag. Om hon vägrar har han rätt att svälta henne. Synen på kvinnan är densamma: ett objekt för mannen att avreagera sig på.

  • ”Han är urkonservativ för att han ser på kvinnor som sexobjekt som ska ställa upp på mannens behov närhelst mannen vill.”

   Jasså? Hur vet du det? Ingenting av det som Hillegren har sagt offentligt talar för det. Det är faktiskt ett ganska grovt påhopp du gör. Du kanske borde läsa vad han har skrivit en gång till?

 5. Det enda han egentligen sagt är ju att det finns olika grader av våldtäkt.. o fall som inte ens kan räknas som våldtäkt.. vilket ju är 100% sant.
  Alla med fler än 2 hjärnceller fattar detta… så vad är problemet? Vad är folk upprörda över?

 6. Julia:
  Vad får dig att tro det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s