Så äntligen blev det färsk fisk

bilden är från i våras men samma ställe

bilden är från i våras men samma ställe

Var och metade abborre igår. I början var det endast allt för små som nappade men när jag bytte till ofattbart stora (15 cm) mörtar kom blev det grillbara borrar även om jag var orolig att det skulle börja komma upp gäddor på grund av betet så gick det utmärkt, inte en enda!. Jag föredrar 6-8 hektos borrar för matlagning, för fiskesport får de vara hur stora som helst!:) Det blev grillad fisk och potatis med rökt majonäs. Fantastiskt hur gott det är, tänk bara på att majonäsen bör kallrökas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s