Klotet snurrar och vi hänger med

1.5705!ee7b8afaNär man läser DN.se så kan man inte sluta förundras. Några dagar händer absolut inget andra undrar man om inte klotet snurrar lite långsammare så att allt hinns med, för tänk om dygnet kunde vara lite längre.
Bill Clinton i Nordkorea och förhandlar frigivning av journalister. Undrar vad som ingick i den överenskommelsen.
I Iran svors presidenten in för en ny period
. Samtidigt realiseras USAs nya Iran politik allt mer, eller den framträder allt tydligare. Nu när väst så tydligt har kritiserat och pressat under och efter valet och därför blivit anklagade för att underblåst oroligheterna kanske Iran ”väljer” en mer isolerad väg.

120 piskrapp sammanlagt

120 piskrapp sammanlagt

Lubna Hussein ställer en grundläggande fråga ”var i koranen står det att …” … kvinnor inte får bära byxor. Sharialagarna utmanas och hon har sagt upp sig från sin anställning inom FN för att kunna hamna i domstol där hon nu riskerar ett straff om 40 spörapp. Stark kvinna.
Nu krymper världen på riktigt. Interkontinentala lågrisflyg blir nog den effektivaste torktumlaren för att krympa avstånden. Även om internet är viktigt för att skapa underlag, förståelse, insikt och delaktighet. Men i bläcketsgråhet uppskattas multimedia och rikt innehåll. Fast multimedia blir det inte förrän någon i kött och blod står framför en. Snarare är det dag att integrera den elektroniska informationen i den fysiska IRL upplevelsen.
Som bekant är det ju tyvärr så att även virus har upptäckt att jorden är rund och när nu fallen i Mexico snabbt ökar finns det väl grund för fortsatt oro världen över eller åtminstone i den del av världen som har råd resa internationellt.

Annonser

One response to “Klotet snurrar och vi hänger med

  1. Det är svenskarna har graturerat Ahmadinajt och svenskt ambbsad var med i parlamentsbyggnaden under dagen för volvo lastbil skull. så gärna skriv allt om parlamentsbyggnaden tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s