Inga pengar inga synder

046b-Prison-Cells-bg-q75-500x375Uppdaterad 5 augusti 2009
Och här kommer juristerna. Inget är tråkigare än ”jag sa ju det” men ibland är konfirmation inspirerande!:)

Arnold släpper fångarna ur fängelserna, skriver DN.se. Pengarna är slut så staten Kalifornien har inte råd med sin fångar. Nu blir de nog inte helt fria utan de slipper vård och samhällsrehabilitering och istället får de en fotboja i hemmet. Teknik sänker kostnaderna och kortsiktigt sparar Arnold pengar.

En av de saker som definierar en stat är rätten till repression, en rätt som Kalifornien inte längre har råd att exekvera. Kalifornien blir mindre och mindre en stat. Pengarna tar slut och eventuellt även en Hollywood dröm med dem. Kommer Washington DC att annektera Kalifornien? Flest advokater per capita annekterar flest skådespelare per capita. Allt pga av Wallstreet med flest ekonomer per capita. Kan det vara så att koncentrationer inte är bra för samhället? Naturen strävar alltid efter balans. Är vi egentligen vår egen värsta terrorist eller hot? Kan vi skydda oss?

Annonser

3 responses to “Inga pengar inga synder

  1. California will be BACK!

    Det enklaste för Arnold vore att höja de skatter han sänkt kraftigt men det är inte politiskt möjligt förrän det kommer demokrater till makten där. Finns det någon demokratisk skådespelare kanske?
    Pratet om ”koncentrationer” och terrorister lämnar jag därhän…..

  2. Kriminella är bara en kostnad speciellt återfallskriminella och yrkeskriminella, varför inte bara utvisa dom? för att ingen vill ta emot dom?. man skulle kunna ha en stor ö där alla brottslingar får komma så får dom klara sig själva.

  3. Pingback: Repression – en av statens insignier « awickedone´s Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s