Ett enkelt val – att generera trafik och relevans betalar sig

1fr428agwa2q2oo7w84xeyqve660p0xLåt mig börja med att konstatera hur glädjande detta är. En ny ekonomi som är hållbar! Valsafari genererar en lönsammare affär än jakten.

Är det inte så att detta till stor del även är en parallell till Google. Utan att äga eller påverka innehållet valarna så är affären att leda trafiken till dem och göra dem tillgängliga. Det skapar ett större mervärde än att förbruka råvaran för att förädla den. Den nya ekonomin som skulle frälsa världen för ett decennium sedan har nu mognat till struktur och modell.

Annonser

2 responses to “Ett enkelt val – att generera trafik och relevans betalar sig

  1. Jag skulle vilja veta hur mycket denna forskning genererat i antalet publicerade papper i vetenskapliga skrifter och vilka forskare som stått bakom dem. Finns det något vetenskapligt värde i att fånga val för att sen göra ”sushi” av den? Jag tycker att dessa forskare ska bevisa vad de forskat fram och på vilket sätt deras forskning hade blivit lidande utan fångsten.

  2. Självklart har valsafari gett mer pengar sista 10 åren än valfangst, prova förbjuda svinslaktning och salg av griskött i 25 år och erbjud sen “grissafari”. Om 25 år, vilket kommer ge mer pengar? Det förbjudna köttet eller den nya grissafarin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s